click.click.click

Monday, April 18, 2011

kampus oh kampus~

Assalamualaikum sume!! =) hahak... memandangkan baru balek dari kuantan, dok kt kolej ni only for my final presentation 20/4/11 and final exam *26/4/11... *xpasti lagi.. huhu.. Just info, i'm a final year student, study in dip in nursing for 3 years at UiTM Shah Alam Kampus Puncak Alam.... tibe2 nak story sket psl kolej ni.. yela, tinggal lagi bape minggu je lagi nak tinggalkan kampusku ini... huhu... tibe2 syahdu lak... *pq...control pq...controll... ahaks


Nila my campus:


UiTM kampus puncak Alam, 42300 Kuala Selangor, Selangor...






Mesti ramai yang x tau kampus ni, kampus ini tersangat la baru.. *xdela baru mane pn, da 3 sem da... (,") tapi, pq one of the first batch yg dok tinggal kat sni... start from sem 3... sume bende baru... rase jakun gile.... yela... bangunan, perabot2 sume baru.... exited wei! lbey2 dengan tangge maut nye... tahukah anda?? anak tangga di kampus ini hanya kurang 1 anak tangge dari tangge batu caves iaitu 271 anak tangge... niha gamba tangge batu caves yg 272 anak tangge..


                        VS                                

alaaa... xdelak gambanyee... *tla, post akan dtg... leh lak an?? hehe.. cme bezanye, tangge kampus ni bengkang bengkok then, xde patung buddha beso ni... huhu.. dapat bayangkan x??? kalau org2 nekk tangge batu caves tu seminggu sekali... pq nek trun tangge ni almost everyday............................... org obese pon bole slim tau... huhu... tapi mule2 nak nek tu.. ase cam da nak mati... sampai je atas, bole rase nak menangis... pnyela tharu dpt smpi... ble igt balik.. cam lawak lak...hehe


papepn, jemputla dtg kampus ni utk slim kan bdn.. xyah nak pegi slim world k, abes bratus2... huhu *ai, promot kampus nmpak.. hahaa  Then, awalnye kat kampus ni hanye ade 3 faculty: sains kesihatan, farmacy and office management.. tapi skrg, da ramai gle sbb dak asasi sains ngan kejuruteraan numpang.. nak cite sbnanye banyak gi... tp, mase x ckop... ade projek nak wat.. biasela, wanita berkarier kan... kan... *poyo! haha..


konklusi, x kesahlah camne cantikye, canggihnye kampus korang.. kalau x blaja x gune gak an.. papepn, kawan2 and pq, gudluck for ur final exam.. do ur best! caiyok! gambatte!and gunela ayat ini if korang rase malas... malas... malas nak blaja:


"sesungguhnye Allah x akan mengubah nasib sesuatu kaum sebelum mereka ubah diri mereka sendiri... "(13:11)






(,") ps: renung2kan & selamat beramal! *credit to my roomate, surina said for the pic.





10 comments:

  1. ooommjayyyy!!! gila ke ape.. ingt kolej ibu zain kt ukm je bnyak tngge.. rupe2 nye kt sni pon ade.. gilllaahhH! bersabar gile kau pq.. hahaha

    ReplyDelete
  2. haha.. tau xpe.. (,") dari nek bas nk nunggu tu,,, peh, bek nek tangge sehat sket... hehe

    ReplyDelete
  3. hoyeh. ade belog dah. ganbatte!

    ReplyDelete
  4. telah dtg baca blog kamu.. nice! ;)

    ReplyDelete
  5. wahhhhhhhhhhhhhhh
    blogger yg hebat wallopon "berkerjaya"
    hahaha
    well done sis

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...